Uslovi korišćenja i politika privatnosti - Stomatološka ordinacija Miščević

 

Uslovi korišćenja ovog web sajta predstavljaju pravni sporazum između Vas kao korisnika sajta i nas kao pravnog lica odnosno stomatološke ordinacije Miščević. Pristupom, pretraživanjem i/ili upotrebom ovog web sajta potvrđujete da ste pročitali i razumeli ove uslove i da ste sa njima saglasni te se obavezujete da postupate u skladu sa svim važećim zakonima i propisima republike Srbije.


Korišćenje Web sajta


Stomatološka ordinacija Miščević vam omogućuje da pregledate i preuzimate materijale sa web sajta, pod uslovom da poštujete sva obaveštenja o autorskim pravima i drugim vlasničkim pravima koja su sadržana u originalnim tekstovima i drugim materijalima prikazanim na sajtu. Materijale na ovom Web sajtu ne smete menjati na bilo koji način, koristiti ih na bilo kojoj drugoj Web lokaciji ili računarskoj mreži u bilo kakve svrhe, bez prethodnog obaveštenje i ovlaštenja vlasnika sajta odnosno Ordinacije Miščević. Materijali na ovom Web sajtu su zaštićeni autorskim pravima i svako neovlašćeno korišćenje može predstavljati kršenje zakona o autorskim pravima, žigu ili drugih zakona.

Web stranice i prateća dokumentacija se mogu koristiti isključivo u informativne svrhe i ne mogu se koristiti za komercijalne potrebe, bez prethodnog ovlašćenja zubarske ordinacije Miščević

 

Prikupljanje i korišćenje podataka

 

Podatke korisnika sajta prikupljamo samo u slučaju kada popunjavate kontkat formu ili se prijavljujete na naš newsletter.

Ne postoji drugi načini, niti skriveni kodovi, niti tzv. coockies, putem kojih skupljamo podatke o Vama kao korisnicima sajta. Prikupljene podatke nećemo koristiti u svrhe bilo kakve promocije ili davati Vaše podatke trećim licima. Vaše podatke isključivo koristimo u interne svhre kako bi oglasili naše usluge i promocije sa cilje da i vi kao korisnik ostvarite određene benefiti.

 

U svakom momentu se možete odjaviti sa naše newsletter liste ili nam se obratiti da Vas skinemo sa naše liste korisnika.

 


Odricanje odgovornosti


Stomatološka ordinacija Miščević čini sve napore da sadržaj ovog Web sajta bude ažuran, tačan i kompletan. Međutim,kako ne možemo u potpunosti isključiti mogućnost pojave grešaka odričemo se odgovornosti za tačnost i kompletnost materijala predstavljenog na ovom sajtu i nećemo snositi odgovornost za gubitak ili štetu prema trećim licima nastalu upotrebom sadržaja preuzetih sa ovog Web sajta.